Ilotulitteet

Kauden ’22 ilotulitemyynti lähenee loppuansa. Tässä vaiheessa kiitoksen sana kaikille toiminnastamme ja tuotteista kiinnostuneille aktiivisille harrasteilotulittajille ja perinteisemmille asiakkaille niin verkossa kuin myymälöissä.

Henkilöstömme on ollut liki 20 vuotta Tapahtuma-alan hupiräjähteiden parissa, mutta nyt ’22, ensimmäistä kertaa astuimme kuluttajailotulitemyynnin puolelle. Uuden alueen innoittamana, mittavan määrän kaupankäyntitietoja saaneena, tulemme jatkamaan ja laajentamaa kuluttajailotulitteiden mielenkiintoista aluetta omannäköiseksemme toiminnaksi. Tulemme perustamaan Kotkaan sekä muutamaan muuhun kaupunkiin ympärivuotisen kuluttajailotulitemyyntipisteen ja ohjeistuksen ilotulitelupien hakemiseen sesongin ulkopuolella.

Ensi kautena tulemme myös laajentamaan sesonkimyyntipisteitä useisiin kaupunkeihin. Näitä toimia varten haemme ilotulitemyyjiä, ja myymälätiloja ympäri Suomen. Mikäli kiinnostuit, tai tiedät hyvän myyntipaikan jossa ei vielä ole ilotulitemyyntitoimintaa, niin laita lyhyesti -kuka-mitä-missä- tietoa sähköpostitse osoitteeseen info@firefactory.fi ja aiheeksi ”ILOTULITEMYYJÄ” tai ”ILOTULITTEIDEN MYYNTITILA”, niin otetaan puhelimitse juttutuokio ja käydään mahdollisesti hörppäsemässä kahvit. Joukkoomme hyväksytyille aktiivisille harrastajille tarjotaan myös mahdollisuus astua hupiräjähteiden mielenkiintoiseen ammattipuolen maailmaan, niin erikoistehosteiden, esiintymislavojen Pyrotekniikan, kuin ammattilaisilotulitusnäytösten puolella.

Meidän sivut löytyvät osoitteesta www.firefactory.fi

Kiitos!

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Scroll to Top